Виховання дітей

Топ 7 зірок колишніх чайлдфрі, а в підсумку стали матерями

Дівчатка такі дівчатка. Сьогодні ми можемо говорити одне, а завтра інше. І зірки схильні до цього більше за інших.

1. Єва МендесАктриса довгий час стверджувала, що для неї найважливіше в життя це власний комфорт. А який вже комфорт з дітьми?!А потім вона закохалася і вийшла заміж.

І не в кого-небудь, а в актора-красеня Райана Гослінга. І захотіла від нього народити. Зараз у пари двоє дітей.

А хто б з нас не захотів від нього народити?2. Джанет ДжексонПро то як папаша Джексон виховував Майкла і його сестер і братів писали багато. У цьому була головна причина співачки не мати дітей.

Але в третьому шлюбі вона відчула гостру необхідність в дитині. І хоча Джанет було 50 років, вона змогла завагітніти і народити чудесного хлопчика.3.

Кемерон Діасактриса була, мабуть, найактивнішою чайлдфрі. Вона на кожному розі сурмила, що материнство навикують жінкам суспільство. І говорила, що їй воно точно не загрожує, так як вона вільна від стереотипів і тому щаслива.

Але в 47 років Діас все таки народила. І все тому, що знайшовся відповідний чоловік.4.

Ольга Куриленко майже в кожному своєму інтерв’ю говорила про те як не любить плачуть немовлят і про те, що для неї на першому місці кар’єра. Але в 2015 вона народила від третього чоловіка. Напевно теж виявився стоїть чоловіком.

5. Ксенія СобчакТелеведущая була найвідомішою чайлдфрі в нашій країні. Її висловлювання про дітей і матерів розтягнули на меми.

Але в 2016 вона народила сина. Не сказати, щоб вона від цього стала іншою людиною, але з сином вона проводить дуже багато часу і постійно бере участь в його вихованні. Замовити продукти для себе і своїх дітей ви можете в інтернет-магазині “Перехрестя”6.

Єва Лонгорія завжди говорила, що заводити дітей не планує. У неї немає на них часу і бажання. Вона і так щаслива.

Але вийшовши заміж втретє, вона передумала і народила сина.7. Інгеборга ДапкунайтеАктриса ніколи не афішувала своє особисте життя і її завжди приписували до чайлфрі.

Бо шлюби були, а дітей не було. Та й сама вона стверджувала, що плотські задоволення важливіше потомства.Але в 56 років вона раптово зізналася, що у неї є трирічний син.

Здорово, що у цих жінок був вибір. І здорово, що вони змогли вибрати життя таке яке хотіли.Зауважу, що наявність ряжем відповідного чоловіка, зіграло не останню роль.
Ставте лайк статті і підписуйтесь на мій канал!!!#чайлдфрі #зірки чайлдфрі #особисте життя зірок #особисте життя знаменитостей

Related posts

Leave a Comment